Facebook

Zostaw telefon kontaktowy, oddzwonimy!

zamknij
22.02.2018, 22:36

Kolacja degustacyjna 2018

To dla nas jedno z najważniejszych wydarzeń w ciągu roku. Przygotowania do tegorocznej kolacji degustacyjnej trwają już od kilku miesięcy. W prace angażuje się cała ekipa - od recepcjonistów zajmujących się naszymi Gośćmi, przez kelnerów dbających o obsługę na najwyższym poziomie i odpowiednie przygotowanie sali, po kucharzy. To właśnie talent i kreatywność naszych kucharzy nasi Goście zobaczą na swoich talerzach. W tym roku w menu znajdziemu m.in. dekonstrukcję ruskiego pieroga, barszcz czerwony w odwróconej sferyfikacji czy ptasie mleczko z marakui z piwnym biszkoptem.

Co roku na to wydarzenie, ma szczęście dostać bilety zaledwie ok. 50 osób. W tym roku startujemy 24 lutego, w sobotę, o godz. 17.00, tak więc podwoje dla gości z zewnątrz zamykamy już o godz. 14.00.

W niedzielę zaparaszamy jak zwykle, dania obiadowe wydajemy w godzinach od 12.00 do 20.00.

powrót
projektowanie stron www