telefon52 333 96 00emailpensjonat@przystanektlen.pl
PL|EN
Facebook

Zostaw telefon kontaktowy, oddzwonimy!

zamknij

Rezerwuj Pobyt

Data Przyjazdu
Ilość nocy
REZERWUJ
zamknij

Zapisz się do newslettera

zamknij

KOLACJA DEGUSTACYJNA LUTY 2018

Jest już naszą przystankową tradycją, że zimą zapraszamy Państwa na wyjątkowe wydarzenie kulinarne, jaką jest kolacja degustacyjna.

 

Tegoroczna kolacja zostanie przygotowana przez duet naszych kucharzy - Arletę Gołębiewską (Sous Chef) i Andrzeja Andrearczyka (Executive Chef).

ONA - szybka, szalona, hektyczna, w kuchni ostra i konkretna

ON - spokojny, opanowany, wesoły, w kuchni łagodny i delikatny

RAZEM tworzą wyjątkowy duet, który przygotuje dla Państwa zimową kolację degustacyjną.

 

Tradycyjnie już w menu kolacji degustacyjnej podajemy Państwu tylko główne składniki, które zamierzamy wykorzystać, żeby móc zaskoczyć Państwa smakiem i formą poszczególnych potraw.

 

MENU:

- pierogi ruskie - dekonstrukcja

- ogórek, maślanka, koper, cytryna

- jagnięcina, figa, soczewica

- barszcz czerwony - odwrócona sferyfikacja

- sandacz, sum, koper włoski

- comber z jelenia, seler, karczochy, żurawina

- marakuja, biszkopt piwny, kawa, kokos

 

CENA:

- kolacja degustacyjna: 149zł/os

- kolacja degustacyjna z doborem alkoholi 199zł/os

- pakiet pobytowy: pobyt w pensjonacie w terminie 23-25.02.2018 oraz kolacja degustacyjna z doborem alkoholi dla dwóch osób: 690zł

© Copyright 2015-2018 by Przystanek Tleń. Wszelkie prawa zastrzeżone.order soma
projektowanie stron www